Nytt läsår på Höjaskolan

skickad 15 aug. 2019 00:17 av HÖGR Admin   [ uppdaterad 15 aug. 2019 03:24 ]
Välkomna till ett nytt läsår på Höjaskolan!

Det är med glädje alla vi som arbetar på Höjaskolan välkomnar alla elever tillbaka efter sommarlovet. Vi hoppas att både elever och vårdnadshavare har haft en skön sommarledighet. Trots sommarlov så har det varit en hel del aktivitet på skolan.

Vårt fritidshem har varit öppet hela sommaren och dessutom har det genomförts renoveringar av olika slag. I högstadiedelen av skolan har golvet bytts ut och i låg- och mellanstadiedelen av skolan har all belysning bytts ut. Inför det här läsåret har vi gjort en liten organisationsförändring då vårt mellan- och högstadie tidigare var uppdelat i åk 4-5 samt 6-9 numera kommer att vara åk 4-6 samt åk 7-9. En förändring som en del elever inte kommer att märka av men som vi tror ger förutsättningar för en bättre kontinuitet för eleverna inför den första betygssättningen i åk 6.

Under förra läsåret skedde en del ändringar i ledningsgruppen på skolan. Skolledningen består nu av:

• Daniel Jeppsson, rektor
  • Lisbeth Permin, biträdande rektor åk 4-9
  • Jennie Foxryd, biträdande rektor åk F-3 och fritidshemmet
  • Marit Persson, administrativ chef

Vi är nu ett nytt team som vill arbeta målmedvetet och långsiktigt tillsammans med våra medarbetare, elever och vårdnadshavare. Målet är att steg för steg göra Höjaskolan till en ännu bättre plats för lärande och arbete för både elever och medarbetare.

I HöjaInfo har vi valt ut delar av den information som är bra att ha som elev och vårdnadshavare. Övrig information gällande tex skolsköterskans arbete eller datum för nationella prov hittar ni på vår hemsida hoja.skola.malmo.se. I fortsättningen kommer vi i huvudsak använda oss av hemsidan som plats för information och InfoMentor som kanal för ny information till vårdnadshavare. Därför är det som alltid viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till er och att ni informerar oss om ändring av dessa görs.

Än en gång, varmt välkomna till ett nytt lärorikt läsår på Höjaskolan!

Skolledningen Höjaskolan